Biztonság és fájdalommentesség

Biztonság és fájdalommentesség

Amikor megkérdeztük pácienseinket, melyek a legfontosabb értékek számukra amikor fogorvos választásra kerül sor, akkor a biztonságot és a fájdalommentes kezeléseket említették a leggyakrabban. És ha ezek az értékek fontosak a páciensei számára, akkor kötelességünk mindent megtenni annak érdekében, hogy azokat maradéktalanul megtalálják rendelőnkben.

Pácienseink biztonságát szolgálják a magasan képzett és nemzetközi gyakorlattal rendelkező fogorvosaink, az alaposan megválasztott minőségi fogászati alapanyagok, a fogpótlásokat készítő fogtechnikai laboratóriumok munkájának technológiai színvonala és kvalitása és a fogászati kezeléseinkhez nyújtott garanciánk.

A fájdalommentességről pedig egy kétlépcsős rendszerben gondoskodunk:

Pácienseink nagy része nem is a fogászati beavatkozások fájdalmától tart, hanem az azt megelőző érzéstelenítő injekció beadásával együtt járó kellemetlenségektől. Éppen ezért rendelőnkben egy érzéstelenítő zselét használunk az injekció helyének elérzéstelenítésére, hogy a beszúrása se okozzon fájdalmat pácienseinknek

A helyi érzéstelenítőt pedig minden esetben a fogászati beavatkozáshoz és az Ön egyedi érzékenységéhez állítjuk be. Amennyiben Ön kezelés közben továbbra is fájdalmat érez, akkor természetesen további érzéstelenítéssel csökkentjük fájdalomérzetét.

Jöjjön el, hozzánk egy személyes konzultációra, ahol megismerheti a biztonságos és fájdalommentes kezelések módszereit. Ez a konzultáció térítésmentes az Ön számára.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.