Hiányzó fogak implantációs pótlása

Hiányzó fogak implantációs pótlása

Egy vagy több hiányzó fog megkeserítheti életünket,  nem beszélve a teljes fogatlanság állapotáról.  Azonban örömteli hír az, hogy a fogászati tudomány fejlődésének köszönhetően mára már szinte minden foghiány pótlására lehetőség van korszerű implantátumok segítségével:

 • Frontfogak esztétikus pótlására
 • Egy vagy több  hiányzó premoláris vagy moláris rágófog pótlására
 • Sorvégi foghiány pótlására
 • A  részleges fogatlanság kezelésére  rögzített implantációs fogpótlással
 • A teljes fogatlanság kezelésére rögzített implantációs fogpótlással
 • Kivehető fogsor rögzítésére fogászati implantátumokkal

Az AranDent  rendelőben dolgozó közel 20 éves nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészünknek köszönhetően pedig  abban az esetben is lehetőség nyílik implantátum beültetésére, ha ehhez kevés a csontállomány.  Ilyenkor csontpótló beavatkozások  segítségével  tesszük lehetővé az implantálást.

Jöjjön el, hozzánk egy személyes konzultációra , ahol szájsebész fogbeültető  specialistánk részletesen tájékoztatja Önt hiányzó fogainak kíméletes implantáció pótlásának lehetőségeiről.  Ez a konzultáció térítésmentes az Ön számára.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.

Miért érdemes Önnek az AranDentben elvégeztetni az implantációs beavatkozását?

A hiányzó fogak pótlása implantáció segítségével ma már egy megszokott rutin eljárás. Fontos azonban, hogy a fogbeültetés feltételei ideálisak legyenek ahhoz, hogy az Ön implantációs fogpótlásra ne csak funkcionálisan legyen tökéletes, ne csak esztétikailag legyen kifogástalan, de hosszú távú megoldást is nyújtson fogászati problémájára.

Az AranDent felkészült és nemzetközi gyakorlattal rendelkező szájsebészei pontosan ezt a megoldást kínálják Önnek.

Az Ön személyes biztonsága érdekében tehát érdemes ellátogatni az AranDent rendelőjében a hiányzó fogait szeretnék pótoltatni és erre több okot is adunk önnek:

 • Szakértelem – az implantáció egy nagy szaktudást igénylő műtéti beavatkozás, amely teljesen biztonságos abban az esetben, ha biztos és gyakorlat kezek végzik azt el. Az AranDentben dolgozó szájsebész specialisták több mint 20 éves szakmai gyakorlattal rendelkeznek az implantátumok beültetése területén így, megnyugtató tapasztalattal végzik ezeket a műtéti beavatkozásokat napi gyakoisággal
 • Fájdalommentesség – egy implantáció beavatkozás nem kell, hogy fájjon. Az AranDent rendelőben dolgozó szájsebész specialisták különös figyelmet fordítanak arra, hogy a műtéti beavatkozás minimális kellemetlenséggel járjon az Ön számára. Ráadásul az implantátumok minden esetben a csontba kerülnek beültetésre, amelyben kevesebb az érző ideg, mint a fogakban. Így tehát nagy az esélye annak, hogy a fogbeültetés közben még annyi kellemetlenséget sem fog érezni, mint egy klasszikus tömés esetében
 • Garanciák– ha hiányzó fogait az AranDent rendelőben pótoltatja implantáció segítségével, akkor Ön a beavatkozás után is biztonságban van, hiszen az akár 10 éves garancia azzal a megnyugtató érzéssel töltheti el, hogy ha bármilyen probléma adódik az implantátumokkal, akkor nyugodtan fordulhat rendelőhöz, és mi örömmel segítünk Önnek.

A legjobb hírünk pedig az, hogy az AranDent rendelőjében beültetett implantátumok sikerességi rátája 98,4 %,így nagyon csekély az esélye annak, hogy bármi gond lenne a műtétet követően

 • Minőségi fogászati anyagok használata– az Ön biztonságát a rendelőkben nemcsak az garantálja, hogy kiváló szakemberek végzik el az implantációs beavatkozást, hanem az is hogy olyan minőségi, Európa szerte ismert és elismert alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek biztosítják az Ön számára az a megnyugtató érzést, hogy csak szigorú szabványoknak megfelelő anyagok kerülhetnek értekezésbe szervezetével
 • Európai színvonalú rendelői környezet– az AranDent rendelőjében olyan jól felszerelt kezelőhelyiségek várják Önt, amelyek tökéletesen alkalmas az implantációs műtétek kíméletes és szakszerű elvégzésére
 • Korszerű digitális diagnosztika– a szervezetbarát digitális diagnosztikai eszközöknek köszönhetően rendelőnkben elérhetővé válik az implantációs beavatások precíz megtervezése, hogy az még kevesebb kellemetlenséggel és még nagyobb biztonsággal járjon az Ön számára
 • Maga szintű sterilitás– rendelőnkben az implantációs beavatkozások alkalmával a munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a magas szintű sterilitásra a lehetséges fertőzések elkerülése érdekében, ami szintén az Ön biztonságát szolgálja
 • Csúcstechnológiával működő fogtechnikai laboratórium– a sikeres fogbeültetést az implantációs fogpótlás elkészítése követi. Ez az, ami igazán fontos az Ön számára, ami ténylegesen pótolja az Ön hiányzó fogai. Az implantációs fogpótlások esetében nemcsak a funkcionalitásnakvan kiemelt jelentősége, hanem annak is, hogy mosolya újra megnyerő és magabiztos legyen. Ehhez nélkülözhetetlen egy kiváló és csúcstechnológiával felszerelt fogtechnikai laboratórium használata, amely szaktudásának legjavával elkészíti az Ön tartós, esztétikus és komfortos implantációs fogpótlását.

Számtalan előnye van tehát annak, hogy ha ellátogat az AranDent rendelőjébe, mielőtt döntést hozna hiányzó fogainak implantációs pótlásáról. Nálunk egyidőben találja meg a korszerű technológiát,  a kiváló szakértelemet és az a plusz odafigyelést, amely ahhoz kell, hogy az implantáció fogpótlásra jelentős életminőség javulást okozzon és Ön újra korlátozások nélkül élhessen. Várjuk szeretettel egy térítésmentes implantációs konzultációra az AranDent rendelőjében. Időpont foglalás: +36 70 347 66 79

Hogyan történik a fogbeültetés az AranDentben – fájdalommentesen és egyszerűen  – 6 lépésben

A fogbeültetés egy olyan korszerű eljárás, amely ma már nagy biztonsággal, gyorsan és fájdalommentesen végezhető rendelőnkben. A titok a szakértelemben és az évtizedes gyakorlatban van.

Ismerje meg Ön is  azt a 6 egyszerű lépést, amelyben hiányzó fogait sikerrel pótoltathatja a fogbeültetés korszerű és kíméletes eljárásának köszönhetően az AranDentben:

 • A sikeres fogbeültetés első lépése a probléma pontos feltárása

Ahhoz, hogy a fogbeültetés eredménye tartós, esztétikus és komfortos legyen az Ön számára, kezelőorvosának nagyon pontos képet kell alkotnia fogainak jelenlegi állapotáról és az Ön elképzeléseiről az ideális megoldásról.

Ennek legegyszerűbb módja az, ha eljön a rendelőnkbe egy térítésmentes implantációs konzultációra.

Kezelőorvosa a panoráma röntgen vagy CT felvételek és a fizikai vizsgálat alapján már precízen fel tudja térképezni a kiindulási állapotot és kézzel fogható javaslatot tud tenni a hiányzó fogak implantációs pótlására.

Ezen a konzultáción ráadásul szakértői válaszokat kaphat minden kérdésére, mely felmerült Önben a fogbeültetéssel kapcsolatban.

Önnek tehát csak fel kell hívni a  +36 70 347 66 79 telefonszámot és időpontot kell kérni egy térítésmentes fogbeültetés konzultációra

 • A sikeres fogbeültetés második lépése a precíz tervezés

Ahhoz, hogy a fogbeültetés sikeres legyen, és Ön is maximálisan meg legyen elégedve hosszú távon annak eredményével, kezelőorvosának alaposan meg kell tervezni a fogbeültetés pontos helyét és az implantátum méretét. A tervezés eredményét ezt követően megbeszéli Önnel és az elképzeléseit figyelembe véve közösen állítják majd fel azt a kezelési tervet, mellyel biztosan elégedett lesz

 • A sikeres fogbeültetés harmadik lépése az egyértelmű és értékarányos árajánlat

Az AranDent rendelőjében kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön minden esetben pontos képet kapjon arról, hogy a fogbeültetés során milyen kezelés-sorozatra lesz szüksége és az pontosan mennyibe fog Önnek kerülni. Ennek eredménye egy olyan írásos kezelési terv lesz, amelyben beavatkozásonként, bontásban látja majd, hogy milyen kezeléseket végzünk el az adott alkalommal és mennyit kell azon a napon fizetnie. Hiszen a fogbeültetés árát nem egy összegben, hanem több részletben kell majd kiegyenlítenie, több hónap alatt.

 • A sikeres fogbeültetés negyedik lépése a műtét

Elérkezett a nap, amikor megtörténik hiányzó fogainak pótlása egy fogbeültetés műtét segítségével. Természetesen arra is kiemelt figyelmet fordítunk, hogy a fogbeültetés a lehető legkisebb kellemetlenséget okozza az Ön számára. Éppen ezért a műtéti helyszín steril előkésztését követően Ön megkapja az helyi érzéstelenítőt, amely biztosítja a fájdalommentességet a műtét teljes ideje alatt. Amennyiben az érzéstelenítő már kellően kifejti a hatását, akkor az implantációs specialista feltárja a műtéti területet és implantációs fúrók segítségével előkészíti a beültetendő implantátumok helyét. Az implantátum behelyezését követően a műtéti területet sebészeti varrattal zárja le az esetleges fertőzések elkerülése érdekében. Az Ön dupla biztonságát pedig az szolgálja, hogy a fogbeültetést antibiotikumos védelemben végezzük.

 • A sikeres fogbeültetés ötödik lépése a gyógyulási szakasz

Ahhoz, hogy az implantátumok elnyerjék stabilitásukat, a csontnak körbe kell azt nőnie, ami 3-4 hónap alatt történik meg.  Ez idő alatt az implantátumokat nem lehet terhelni, tehát még nem lehet azokra végleges fogpótlást készíteni. Természetesen erre az időszakra olyan ideiglenes fogpótlást tudunk biztosítani az Ön számára, amely nem terheli a beültetett implantátumokat, de esztétikus megjelenést kölcsönöz a gyógyulás idejére.

 • A sikeres fogbeültetés hatodik lépése az implantációs fogpótlás rögzítése

Eddig csak befektettünk hiányzó fogaink pótlásába, de eljött az ideje, hogy most már élvezze is befektetéseinek eredményeit. A sikeres gyógyulási periódust követően fogbeültető speciálistánk megvizsgálja Önt, és ha mindent rendben talál, akkor lenyomatot vesz az implantátumokról a fogtechnikai laboratórium számára. A laborban elkészítik az Ön személyre szabott implantációs fogpótlását, melyet kezelőorvosa a végleges beragasztás előtt bepróbál.

Ha az implantációs fogpótlás minden szempontból (esztétika, kényelem, szín) megfelel az Ön számára akkor kezelőorvosa véglegesen beragasztja azt.

Ezzel az implantációs fogpótlása el is készült, és Ön már élvezheti is annak minden előnyét. Ezen a napon már teljes értékű életet élhet, és korlátozások nélkül ehet és ihat, mosolyoghat és élhet társasági életet.

És a bónusz:A tartós implantációs fogpótlás titka a helyes otthoni fogápolás. Azonban fontos feladatok várnak Önre is annak érdekében, hogy az implantáció eredménye tartós legyen. Kezelőorvosa részletes tájékoztatást ad Önnek arról, hogyan kell az implantációs fogpótlást a műtét után ápolnia ahhoz, hogy az tartós legyen az Ön számára.

Jöjjön el egy implantációs konzultációra az AranDentbe és felkészült, nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistánktól mindent megtudhat a fogbeültetésről, ahhoz, hogy meglapozott döntést tudjon hozni ebben a fontos kérdésben. Ez a konzultáció sem költséggel sem kötelezettséggel nem jár Önnek.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat és kérjen egy fogbeültetés konzultációs időpontot az AranDent rendelőjébe. Telefonszámunk: +36 70 347 66 79

Várjuk Önt szeretettel.