Fémkerámai fogpótlások

Fémkerámai fogpótlások

Még napjainkban is a legnépszerűbb fogpótlás a fém vázra épülő és kerámia borítással leplezett fogpótlás.  Töretlen évtizedes népszerűségét szilárdságának, tartósságának és  költségtakarékos jellegének köszönheti.

Egy fogpótlás két összetevő elemből áll:  egy vázból és egy kerámia leplezésből.  A fém vázak speciálisan az Ön egyedi lenyomatai alapján készülnek el, ezért leszenek stabilak és komfortosak.  A végső anatómiailag és esztétikailag  ideális formát és meglévő fogaihoz illeszkedő színt pedig a kerámia leplezés adja meg a többi fogpótláshoz hasonlóan. Ezek a fogpótlások gyorsan elkészülnek és akár évtizedekig szolgálják Önt hűségesen.

Ha Önnek fogpótlásra van szüksége és fontos, hogy az gyors és költségtakarékos legyen, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia az AranDent rendelőjébe  egy térítésmentes konzultációra.  Felkészült szakorvosunk részletes információval szolgál Önnek a fémkerámia koronákról és azok pozitív,  a rágási funkciót helyreállító hatásairól.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.

A világ legnépszerűbb fogpótlása az Ön számára is kiváló lehetőséget jelent, ha tartós és költségtakarékos megoldásra vágyik– fémkerámia fogpótlások az AranDent rendelőjében

Ha az ön fogászati problémája fogpótlások segítségével oldható meg megnyugtató módon, akkor arra van egy remek, tartós és költségtakarékos megoldásunk. Nem véletlen az, hogy a fém kerámia fogpótlások jelentik a legnépszerűbb fogpótlás típus Magyarországon, hosszú évtizedek óta.

Ez a fogpótlás népszerűségét annak köszönheti, hogy segítségével maradéktalanul visszaállítható rágó képességünk és ennek köszönhetően újra korlátozások nélkül ehetünk, ihatunk és vehetünk részt a társasági életben.

A fémkerámia fogpótlások pozitív tulajdonságai az Ön számára is megoldást jelentenek:

 • Egy fogpótlás két önálló elemből áll: egy vázból és egy kerámia borításból. A fémkerámia korona sajátossága az, hogy a fogpótlás váza olyan egy szilárd fém anyagból készül, amelyre egy esztétikus fogszínű kerámia borítás kerül. Ez adja meg a fog végső színét és formáját
 • A fém kerámia fogpótlások egyik legvonzóbb tulajdonsága az, hogy költségtakarékos megoldást jelentenek fogászati problémáinak megoldására
 • A fogpótlás vázának speciális kialakítása azt eredményezi, hogy az szilárd és tartós megoldást jelent az Ön számára, amivel akár évtizedekig nem kell foglalkoznia

A fémkerámia koronák tehát tartós és költségtakarékos lehetőséget kínálnak Önnek abban az esetben, ha van egy olyan fogászati problémája, amely fogpótlásokkal orvosolható:

 • Egy vagy több foga hiányzikés azokat implantátumokkal nem lehet pótolni csak hidakkal
 • Fogai töredezettekvagy elkopottak
 • Túlzottan sok tömés van a fogaiban, amely már esztétikailag zavaró
 • Fogpótlásai régiek is elöregedettekés azokat szeretné korszerű megoldásokra cserélni
 • Fogbeültetés segítségével hiányzó fogait szeretné pótoltatni (a beültetett implantátumokra készülhet fémkerámia korona vagy híd)

A tartós és költségtakarékos fogpótlás lehetősége már ma adott az Ön számára.

Jöjjön el az AranDent fogászati rendelőjébe és vegyen részt egy térítésmentes fogpótlás konzultáción, hogy hozzáértő szakorvoktól kapjon meg minden olyan információt, amely ahhoz szükséges, hogy jó döntést tudjon hozni szilárd és tartós fogpótlásáról. Várjuk önt szeretettel rendelőmben időpontot a +36 70 347 66 79-es telefonszámon tud kérni.

Hogyan készülnek a költségtakarékos fémkerámia fogpótlások az AranDent rendelőjében

A ma elérhető legnépszerűbb fogpótlás típus a fémkerámia korona. Ennek oka pedig az, hogy ez az évtizedek óta bevált fogászati eljárás mára már teljesen megújult és olyan korszerű technológiával készül, amely biztosítja annak szilárdságát és tartósságát nem beszélve a kedvező áráról.

A megbízható fémkerámia fogpótlások 6 egyszerű lepésben elkészíthetők és akár egy hét leforgása alatt visszaállítják egészséges rágóképességét. Ismerje meg Ön is a fémkerámia koronák készítésének folyamatát:

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés első lépése az Ön egyedi igényinek felmérése

Egy fogpótlás készítése minden esetben az Ön elképzeléseinek és igényeinek a felmérésével kezdődik, hogy pontosan azt adhassuk Önnek, amire szüksége van, így nem érheti csalódás.

Egy személyes konzultáció alkalmával Ön részletesen elmondhatja vágyait a fogpótlásával kapcsolatban, hogy a megoldás a lehető legközelebb álljon az elképzeléseihez és a lehetőségeihez.  A konzultációra a +36 70 347 66 79 telefonszámon tud jelentkezni

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés második lépése a precíz tervezés

Ahhoz, hogy Ön a kezelés végén maximálisan elégedett legyen fémkerámia fogpótlásával, kezelőorvosának alaposan meg kell terveznie a teljes kezelés sorozatot. A tervezés eredményét ezt követően megbeszéli Önnel és közösen állítják majd fel azt a kezelési tervet, amely biztosítja a várt eredményt

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés harmadik lépése az értékarányos árajánlat

Az AranDent rendelőjében kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön minden esetben pontos képet kapjon arról, hogy a fémkerámia fogpótlás készítése során milyen beavatkozásokra lesz szüksége és az pontosan mennyibe fog Önnek kerülni. Ennek eredménye egy olyan írásos kezelési terv lesz, amelyben egyértelműen látja majd, hogy milyen kezeléseket végzünk el az adott alkalommal és mennyit kell azért fizetnie. A kezelést Önnek nem kell teljes egészségben egyszerre kifizetnie, minden alkalommal csak az elvégzett részt kell rendeznie, így a fizetés több részletben történik.

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés negyedik lépése a fogak előkészítése a fogpótláshoz

Ha Ön minden szempontból elégedett a közösen felállított kezelési tervvel, akkor nincs más hátra, mint annak tudatos megvalósítása. A kezelések minden esetben az Ön időbeosztásához igazodnak és helyi érzéstelenítésben történnek, hogy az minimális kellemetlenséget okozzon Önnek. A fogak szuvas részét eltávolítjuk és azokat megfelelő formára csiszoljuk vállas csiszolási technikával. Ez követően lenyomatot készítünk, melyet elküldünk a fogtechnikai laboratóriumnak, hogy az elkészítse a fogpótlás vázát

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés ötödik lépése a vázpróba

A fogtechnikai laboratóriumban elkészült vázat egy előre egyeztett időpontban bepróbálja kezelőorvosa az előkészített fogakra, hogy az funkcionális és kényelmi szempontok alapján tökéletes legyen. Ha a vázpróba sikeres volt, akkor azt visszaküldjük a fogtechnikai laboratóriumnak, hogy elkészítse arra a kerámia leplezést

 • A költségtakarékos fémkerámia korona készítés hatodik lépése a végleges beragasztás

A sikeres vázpróbát követően a fogtechnikai laboratórium nagy precizitású kézi munkával elkészíti a fog végső formáját és megjelenését adó kerámia leplezést. A már véglegesen elkészült fogpótlását kezelőorvosa újra bepróbálja, és ha az mindenben megfelel az Ön által támasztott elvárásnak és a szakmai kritériumnak, akkor véglegesen beragasztja azt.

Ezzel az Ön költségtakarékos fémkerámia fogpótlása már el is készült. Most már bátran élheti fogászati problémák nélküli  életét, mert ezzel a lepéssel visszanyerte egészséges rágóképességét és a jövőben korlátozások nélkül ehet és élhet társasági életet.

Ismerje meg Ön is a költségtakarékos fémkerámia fogpótlásokban rejlő lehetőségeket

Jöjjön el egy személyes konzultációra az AranDentbe és felkészült, nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistánktól mindent megtudhat arról, hogy hogyan változtathatja meg életminőségét ez a költségtakarékos, szilárd és tartós fogpótlás.

Ez a konzultáció sem költséggel, sem kötelezettséggel nem jár Önnek, de egy kiváló lehetőséget hordoz magában.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat és kérjen egy esztétikai konzultációs időpontot az AranDent rendelőjébe. Telefonszámunk: +36 70 347 66 79 

Várjuk Önt szeretettel.