Kerámia héjak

Kerámia héjak

A kerámia héjak  fogtechnikai laboratóriumban készülő  vékony kerámia lapocskák,  melyek a fog ajak felőli, jól látható oldalára kerülnek felragasztásra.

Ezek a kis lapocskák egy hét alatt teljesen megváltoztatják a mosolyát a szó legpozitívabb értelmében. Olyan új külsőt kölcsönöznek fogainak, amiről még csak nem álmodott.

Fogai néhány nap leforgása alatt megszépülnek, formájuk szabályossá válik, fehérebbek lesznek  és természetes módon, külső szemlélő számára észrevehetetlen módon illeszkednek majd meglévő fogaihoz.

Ráadásul mindez egy olyan beavatkozás segítségével,  amelyben csak minimális mértékben kell a meglévő fogait csiszolással előkészíteni.

Ha olthatatlan vágyat érez arra, hogy fogai megszépüljenek, de erre nem akar sokáig várni és egy komolyabb beavatkozás-sorozatba se szeretne belemenni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia az AranDent rendelőjébe  egy térítésmentes konzultációra.  Ezen felkészült esztétikai specialistánk minden részletes információt elmond Önnek arról, hogyan szépülhet meg a mosolya egy hét leforgása alatt.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.

Fogai most akár egy hét alatt olyan látványos változáson mennek keresztül, amiről még csak nem is álmodott –  kerámia héjak az AranDent rendelőjében

Sokan álmodunk arról, hogy egyik reggel, amikor felébredünk és tükörbe nézünk már egy egészen más mosoly néz vissza ránk, amire rá se ismerünk. Ha nem is egyik éjszakáról a másikra, de ezt az almát most Ön is megvalósíthatja.

Kerámia héjak egy kíméletes megoldást jelentenek meg az Ön számára, hogy egy akár egy hét alatt elkészülő fogászati beavatkozás segítségével olyan megszépült mosolyra tegyen szert amely lenyűgözi környezetét.

Kerámia héjak világszerte roppant népszerű fogászati eszközök az esztétikai kezelések területén, mivel nagyon gyors megoldás kínálnak olyan fogászati problémákra melyek akár hosszú évek óta jelentenek lehet lelki terhet számunkra:

  • Nem vagyunk elégedettek fogaink szépségével, megjelenésével, szabályosságával
  • Fogaink kisebb sérülésnek estek áldozatul a mosoly vonalban, a látható régióban
  • Fogainkat elszíneződés vagy zománchiba teszi esztétikailag kifogásolhatóvá
  • Első fogaink között túl nagy a rés amely zavaró számunkra

Ezek a fogászati problémák önmagában nem jelentenek komoly funkcionális veszélyt ránk, azonban annál nagyobb lelki terhet.  A fogaink szabálytalansága miatt nem merünk zavartalanul nevetni vagy társasági életet élni.

Azért hívják a kerámia héjakat lélekemelőnek, mert visszaállítja lelki egyensúlyunkat és újra önmagunk lehetünk.

Ezenkívül ennek a beavatkozásnak meg van egy nagyon jó tulajdonsága, vagy talán több is:

  • A kezelés nem jár fájdalommalcsak minimális kellemetlenséggel
  • Jó néhány fogászati esztétikai hiányosságkorrigálására alkalmas
  • Elkészítéséhez minimális mértékben kell előkészíteni a fogakat, tehát minimális foganyag vesztességgel jár
  • Fogtechnikai laboratóriumban készítik precíziós technológiával
  • Nagyon rövid idő alatt elkészül, ideális esetben egy hét alatt

A kerámia héjak azonban nem jelentenek megoldást minden fogászati problémára. Érdemes tehát ellátogatnia az AranDent fogászati rendelőbe egy térítésmentes esztétikai konzultációra hogy specialistáink Önnek is egyértelmű tájékoztatást tudjanak adni a lehetőségeiről. Várjuk önt szeretettel rendelőkben. Konzultációs időpontot a +36 70 347 66 79 -es számon kérhet.