Fogszabályozás

A szép, szabályos fogak elengedhetetlen kellékei igényes megjelenésünknek. A fogak szabálytalanságának számtalan oka lehet. Minél korábban fedezzük fel a kiváltó okokat,  annál nagyobb az esélye, hogy időben tudjunk lépni a szabálytalanság megszüntetéséért.

A  fogászat tudomány-területén  talán a fogszabályozásnál a leglátványosabb a fejlődés.  Évről évre olyan új technológiák jelennek meg, melyek még kíméletesebbé, hatásosabbá és tartósabbá teszik a fogszabályozással elérhető eredményeket.

A fogszabályozás megkezdése indokolt esetben gyermekkorban ideális, de a korszerű technológiának köszönhetően ma már a felnőtt fogszabályzás is reneszánszát éli. Igazi sikertörténet.

Ha Önt is zavarja, hogy fogai szabálytalanok, akkor konzultáljon fogszabályozó szakorvosunkkal, hogy milyen lehetőségei vannak a szabálytalanságok megszüntetésére.

Az AranDent rendelőjében  egy személyes konzultáció és vizsgálat során  feltérképezésre kerül az Ön fogainak aktuális állapota és egy fogszabályzó kezelési terv kerül felállításra.  Ebből egyértelműen kiderül majd az ön számára,  hogy mennyi ideig tart majd a kezelés és mennyibe fog az kerülni Önnek.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.