Dr.Katona János

Dr.Katona János

Dento-alveoláris sebész szakfogorvos

2011-ben szerzett fogorvosi diplomát a Debreceni Egyetem Orvos és Egészségtudományi Centrum Fogorvostudományi Karán.

A gyógyítás, a humánus segítségnyújtás kényszerét családjában generációk számos képviselője érezte élethivatásnak. Az 1880-as évektől napjainkig 4 generáció 15 tagja tevékenykedett és tevékenykedik a gyógyításban.

Jelenleg a Szent János Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Szájsebészeti osztályán dolgozik dentoalveoláris sebész rezidensként.

Az egyetemi évek alatt és után is bővítette elméleti és gyakorlati tudását. 2006-ban járóbeteg dentoalveoláris sebészeti gyakorlaton volt Budapesten a Semmelweis Egyetem Fogászati és Szájsebészeti gyakorló intézetében Dr Kovács Éva vezetése alatt. 2011-2012-ben a Honvéd kórház ÁEK szájsebészeti részleg járóbeteg és fekvőosztály szájsebészeti gyakorlatát tölti. 2013 első félév Szent János kórházban traumatológiai és gyulladásos eredetű betegségek konzervatív és műtéti kezelését tanulmányozza, majd második félévben és jelenleg is a Semmelweis Egyetem Arc, Állcsont és Szájsebészeti tanszék egyetemi gyakorlatát tölti.

Rendszeresen részt vesz hazai és külföldi konferenciákon szájsebészeti és implantológiai témakörökben. Minden innováció érdekli, alaposan tanulmányozza.

Angol nyelven kitűnően, olaszul társalgási szinten beszél.

Fontosnak tartja munkájában az alapos, precíz munkát. Munkája során elsősorban a beteg érdekeit tartja szem előtt, döntésit a beteggel egyeztetve, részletes felvilágosítás után hozza meg.


Arandent Online időpontfoglalás