Dr.Ilyés Zsolt

Dr.Ilyés Zsolt

Dento-alveoláris sebész szakorvos, Rendelővezető főorvos

1995-ben szerzett fogorvosi diplomát a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Fogorvostudományi Karán

 

1995-2000 között Gyergyószentmiklóson állami és magánrendelőben szakmailag elismert, kiváló tanítók segítő tanácsai mellett nagy tapasztalatot szerzett a konzerváló fogászat, a fogpótlástan és kisebb szájsebészeti beavatkozások (foghúzás, gyökérrezekció, tályogmegnyitások) terén.

 

2000-ben Budapesten alapított családot és nagyforgalmú magánrendelőben helyezkedett el, ahol magyar és külföldi pácienseket kezelt. Budapesten 2004-ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett szakképesítést fog és szájbetegségek szakterületen és ezt követően is folyamatosan fejlesztette tudását.

 

Az évek során a szájsebészet és az implantáció lett a kedvenc speciális területe, ezért elhatározta, hogy ezen a területen is megszerzi szakképesítését. Az elmúlt években a  Honvéd kórház Magyar Honvédség Egészségügyi Központ szájsebészeti osztályának munkatársa volt.Később a gyakorlati idejét a Semmelweis Egyetem Arc, Állcsont és Szájsebészeti Tanszékén tölti. 2014 őszén dento-alveoláris sebész szakfogorvos vizsgát tesz kiváló minősítéssel.

 

Munkája során a legmodernebb anyagokat és technikákat alkalmazza, nagy gondossággal kezeli betegeit. Fontos számára, hogy betegei bizalommal forduljanak hozzá és biztonságban érezzék magukat nála. Ezen alapul, hogy elfogadják sok éves tapasztalatán alapuló szakorvosi tanácsait és ennek tükrében döntsenek a szükséges beavatkozásról.

 

Meggyőződése, hogy a csúcsminőségű felszerelések és anyagok csak szakavatott kezekben képeznek értéket, így a megszerzett magas tudását folyamatosan bővíti hazai és nemzetközi továbbképzéseken, konferenciákon, hogy naprakész információkkal lehessen betegei segítségére.


Arandent Online időpontfoglalás