Dr.Fecser Emese

Dr.Fecser Emese

Szemész főorvos

1998-ban szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.

A szemészeti szakképesítés évei alatt a tatabányai megyei kórházban nagy forgalmú járóbeteg és osztályos munkát végzett Dr Futó Gábor főorvos szárnyai alatt. Belemerült a szem elülső szegmentumának diagnosztizálásába és terápiájába,valamint műtéttanának elsajátításába. Egy évet töltött a budapesti Klinikákon, majd a SOTE-n szerzett szemészeti szakképesítést.

 

2000-től a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgozik és operál, szakterületét a szem hátsó szegmentumának diagnosztizálásával (érfestés, OCT) és terápiájával (laseres kezelés) bővítette. Bekapcsolódott a fiatal kollégák oktatásába és műtéti felkészítésébe.

2008 óta a Százhalombattai járóbeteg ellátáson rendel és rendszeresen operál az itteni egynapos sebészeti központban. 

2008-tól négy éven át volt Romániában a Medsystem magánklinika munkatársa. Itt számos ritka szemészeti betegséggel találkozott és a nagy forgalommal bíró szakrendelésen sok új tapasztalatot szerzett. Rendszeresen operált a helyi egynapos sebészeti centrumban.

2011 óta a Pápai városi kórházban rendel és operál egynapos sebészet keretin belül.

2013-ban kezdte szakrendelését Dabason a rendelőintézetben. Ma Dabason a Réka Optikában van magánrendelése.

2013-ban Semmelweis Díjjal jutalmazták és adjunktusi kinevezést kapott. Még ebben az évben lett a Dél-pesti kórház ambulanciájának vezetője.

2015 óta Vecsésen a szakrendelőben rendel, valamint a Vemed egynapos sebészetén redszeresen operál. Ebben az évben nyerte el Főorvosi kinevezését is.

 

Számos hazai és külföldi konferencián vett részt és fontosnak tartja, hogy munkája során alkalmazza is a szakmai irányelveket és újdonságokat.


Arandent Online időpontfoglalás