Branovics Orsolya

Branovics Orsolya

Fogászati asszisztens és dentál higiénikus, Rendelővezető-Pácienskoordinátor

2013-ban végzett a Pannon Kincstár Tanoda - Fogászati Asszisztensi Szakán

A kommunikációs főiskola elvégzése után 2007-ben egy ügyvédi irodában jogi asszisztensként dolgozott, majd személyi asszisztens és követeléskezelési munkatárs lett. Tevékenységi köre kiterjedt minden feladatra, mely elköteleződést és megfelelő emberi magatartást követel.

2009-2011 között az MKB Bank Zrt végrehajtási osztályán üzleti aszisztensként tevékenykedik.

Gyerekkora óta a szakma ismerője fogorvosi végzettségű szülei révén. Fontosnak tartja, hogy emberekkel foglakozzon és segítsen nekik.

2011 decembere óta erősíti csapatunkat. A betegirányítás mellett adminisztrációs teendőket és sokrétű recepciós illetve fogászati asszisztensi munkát is végez. Az AranDentben tanulja a fogászati asszisztensi szakma titkait.

2013 decemberében elvégezte a Pannon Kincstár Tanoda- Fogászati Szakasszisztensi képzést.

Szakterülete: betegirányítás, adminisztrációs ügyintézés, gazdasági és informatikai feladatok, marketing tevékenység, kapcsolattartás és organizáció, asszisztensi tevékenységek.

Miről is szól a betegirányítás? Nem csupán egy időpont egyeztetéséről...Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy munkatársaink személyiségükkel is pozitívan hassanak a hozzánk érkező kedves páciensekre. Minden eszközzel együtt dolgozunk egy közös célért, melyhez elengedhetetlen egy információforrás, aki jelen van a rendelés életének központjában.


Arandent Online időpontfoglalás