Esztétikai kezelések

Esztétikai kezelések

Természetes vágyunk az, hogy szebb fogakat szeretnénk, hiszen egy szép mosollyal vonzóbbak,  megnyerőbbek és  sikeresebbek lehetünk  magánéletükben és a karrierünkben is.

A fogászati tudomány fejlődése pedig sikeresen követi le az egyre növekvő páciens igényeket az esztétikai kezelésekre.  Ennek köszönhetően ma már korszerű, fájdalommentes és megfizethető árú fogászati kezelések állnak a rendelkezésünkre hogy szebb fogaink legyenek.

Az AranDent fogászati rendelőjében Ön  minden olyan fogászati beavatkozást megtalál,  amelytől mosolya szebb,  szabályosan és fehérebb lesz:

  • Professzionális dentálhigiéniai kezelést
  • Fogfehérítő kezeléseket
  • Esztétikus töméseket és kerámia betéteket
  • Esztétikus fémmentes koronákat és hidakat
  • Korszerű kerámia héjakat és direkt héjakat

A lehetőségek tárháza tehát nagyon széles.  Érdemes ezeket Önnek is megismernie.  Erre a legegyszerűbb megoldás egy személyes konzultáció esztétikai specialistánkkal.

Ha Ön tehát szebb fogakra vágyik, természetes és fehér mosolyra,  akkor mindenképpen érdemes ellátogatnia az AranDent rendelőjébe  egy térítésmentes konzultációra.  Felkészült esztétikai speciálistánk részletes információval szolgál Önnek a szükséges mosolyszépítő kezelésekről.

A konzultációra a +36 70 347 66 79 – es telefonszámon tud jelentkezni.

Várjuk Önt és családját szeretettel az AranDentben.

Ismerje meg azokat a lehetőségeket, melyekkel fogai természetesebbek, szebbek és fehérebbek lehetnek akár egy hét leforgása alatt az AranDent rendelőjében

Az esztétikus megjelenés, a szép mosoly ma már nem egy elérhetetlen vágy, amelyet csak a kiváltságosok engedhetnek meg maguknak. A fogászati tudomány fejlődésének köszönhetően olyan új lehetőségek nyíltak meg fogaik megszépítésére, melyek megfizethetők, könnyen elérhetők, és nagyon rövid idő alatt érhetünk el segítségükkel látványos változást.

Ha Ön reggel a tükörbe néz és nem maradéktalanul elégedett azzal látvánnyal amit fogai nyújtanak, akkor azt nem kell hosszútávon elviselnie, nem kell nap mint nap rosszul éreznie emiatt magát, hiszen számtalan olyan lehetőség áll a rendelkezésére amellyel változtatott ezen az élethelyzeten.

Ismerje meg ezeket a lehetőségeket és döntse el mit szeretne. Ha vágyai között az szerepel, hogy mosolya megnyerő legyen és ezzel visszanyerje magabiztosságát, akkor tegyen konkrét lépéseket fogainak megszépítésére és mi mindebben támogatjuk Önt.

  • Egy dentalhigiéniai kezelés, melytől fellélegeznek majd fogai– a színező hatású élelmiszerek és italok hatására fogainkon sárgás-barna lerakódás képződik, aminek időben történő eltávolítása nemcsak esztétikai kérdés. Ez a plakk, amely sajnos otthoni körülmények között még a legkörültekintőbb fogápolás mellett sem távolítható el. Azonban, ha ezt a plakkot hosszú ideig nem távolíthatjuk el fogainkról, akkor fogkő képződik belőle, amely már a káros baktériumok tanyájaként dolgozik fogaink egészsége ellen.

Ezek a káros következmények azonban teljes mértékben elkerülhetők ha az AranDent rendelőjében részt vesz egy dentalhigiéniai kezelésen. Ennek során eltávolítjuk a lerakódásokat és fogköveket és fogai fellélegzenek, új erőre kapnak és természetes fényben fognak ragyogni. Ez az első és legfontosabb lépés fogai egészségének megőrzéséhez és esztétikus mosolyához

  • Négy-öt árnyalattal fehérebb fogak– ha fogai alapvetően egészségesek, csak nem elégedett azok fehérségével akkor erre nagyon egyszerű a megoldás. A fogak fehérítése két lépésből áll: az első lépés egy dentalhigiéniai kezelés, amelynek során eltávolítjuk fogairól az elszíneződéseket és a fogkövet. Ezt pedig már követheti egy fogfehérítő beavatkozás. Természetesen még egy ilyen esztétikai beavatkozás esetében is az én fogainak az épsége az elsődleges szempont. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a fogfehérítés során védjük az ínyét és megóvjuk fogait az érzékenység kialakulásától.

A fogfehérítés egy gyors és eredményes eljárás. Segítségével fogaink jónéhány árnyalata fehérebbek lesznek és ezen is magabiztosabban mosolygunk a világra.

  • Esztétikus tömések és betétek– a leggyakrabban előforduló fogászati probléma a fogszuvasodás, amelynek leghatásosabb kezelési módja az esztétikus tömés. Az esztétikus tömés lényege az, hogy maga tömőanyag tökéletesen illeszkedik meglévő fogaihoz, így egy külső szemlélő számára nem vehető észre hogy az adott fog tömött.

Ha a szuvasodás túlzottan nagykiterjedésű, akkor a fogtechnikai laboratórium készít számunkra egy betétet, amely tökéletesen illeszkedik az előkészített fogba. A betétek pozitív tulajdonsága hasonló az esztétikus tömésekéhez, hiszen azok is harmonikusan illeszkednek meglévő fogainkhoz.

  • Csúcstechnológiával készült természetes megjelenést kölcsönző fémmentes fogpótlások– amikor fogászati problémánk már meghaladja azt a szintet, hogy egy töméssel sikeresen kezelni tudjuk azt, akkor fogpótlásra van szükségünk. Ezek jellemzően a koronák és a hidak. Azonban, ha fogpótlásunkat esztétikai megújulásra is ki szeretnénk használni, akkor kerülnek előtérbe a fémmentes fogpótlások (mint például a cirkon koronák), amelyek nemcsak fogaink funkcionalitását állítják helyre, hanem teljesen megújult és megszépült külsőt is kölcsönöznek azoknak
  • Gyors megszépülést nyújtó kerámia héjak– a kerámia héjak népszerűségüket annak köszönhetik, hogy minimális beavatkozással, nagyon rövid idő alatt lélegzetelállítóan látványos megszépülést érhetünk a mosolyszépítés területén. Ezek a parányi, kontaktlencse vékonyságú kerámia lapocskák a fogak ajak felőli oldalára kerülnek felragasztása és ezzel öltöztetik fel fogainkat egy szép, szabályos és fehér köntösben.

Az AranDent rendelőjében tehát az esztétikai fogászati beavatkozások teljes tárháza várja Önt, hogy mosolyának megszépítését követően már soha ne érezze rosszul magát fogainak szabálytalansága vagy nem kielégítő fehérsége miatt.

Várjuk Önt szeretettel rendelőnkben egy térítésmentes esztétikai konzultációra. Időpontot a +36 70 347 66 79 -es telefonszámon tud kérni.

Hogyan történnek egy esztétikai beavatkozás –a megszépülés jegyében – igényeihez igazodva

Természetes vágyunk, hogy megjelenésünk megnyerő legyen és ez egy szép mosoly nélkül nehezen képzelhető el. Ebben szeretnénk Önnek segíteni az esztétikai beavatkozások széles tárházával, amelyben Ön is garantáltan megtalálja azt a kezelést, amely megszépíti mosolyát és növeli önbizalmát.

Ismerje meg Ön az esztétikai beavatkozások menetét, hogy pontos képet kapjon arról milyen egyszerűen végezhető el egy olyan beavatkozás, amely megváltoztathatja életminőségét.

  • A sikeres esztétikai beavatkozás első lépése az Ön egyedi igényeinek felmérése

Egy esztétikai beavatkozásnak két funkciót kell egy időben betöltenie:

  • Meg kell szépítenie mosolyát és megjelenését
  • Vissza kell állítani a fogak helyes funkcióját

Ahhoz, hogy egy esztétikai beavatkozás eredmény olyan legyen, amellyel maximálisan elégedett lesz, szoros együttműködésre van szüksége kezelőorvosával. Hiszen Önnek kell pontos elképzeléseket alkotnia arról, hogy milyen mosolyra vágyik, hogy szeretné megszépíteni fogainak megjelenését.

Esztétikai specialistánk feladata pedig az lesz, hogy az Ön esztétikai igényeit formába öntse és összehangba hozza a fogak helyes funkciójával. Így lesz teljes az összhang és együttműködésük eredménye egy olyan mosoly lesz, amely okot ad majd környezetének elismerésére.

  • A sikeres esztétikai beavatkozás második lépése a precíz tervezés

Ahhoz, hogy egy esztétikai beavatkozás sikeres legyen és Ön boldog legyen annak végeredményével kezelőorvosának alaposan meg kell tervezni a teljes kezelés sorozatot. A tervezés eredményét ezt követően megbeszéli Önnel és az elképzeléseit figyelembe véve közösen állítják majd fel azt a kezelési tervet, amely biztosítja a várt eredményt

  • A sikeres esztétikai beavatkozás harmadik lépése az egyértelmű és értékarányos árajánlat

Az AranDent rendelőjében kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön minden esetben pontos képet kapjon arról, hogy esztétikai kezelése során milyen beavatkozásokra lesz szüksége és az pontosan mennyibe fog Önnek kerülni. Ennek eredménye egy olyan írásos kezelési terv lesz, amelyben pontosan látja majd, hogy milyen kezeléseket végzünk el az adott alkalommal és mennyit kell azért fizetnie. Egy több kezelésből álló esztétikai kezeléssorozatot Önnek nem kell egy összegben kifizetnie, minden esetben csak az elvégzett kezelését kell rendeznie, így a fizetés több részletben, akár több hónapon át történik majd, kezeléstől függően.

  • A sikeres esztétikai beavatkozás negyedik lépése a megszépítő kezeléssorozat

Ha Ön minden szempontból elégedett a közösen felállított kezelési tervvel, akkor nincs más hátra, mint annak nagy precizitású megvalósítása, melyet azt AranDent rendelőjében esztétikai specialisták végeznek.

Az esztétikai beavatkozás általában több lépésben történik az Ön időbeosztásához alkalmazkodó , előre egyeztetett időpontokban.

Ismerje meg Ön is a mosolyszépítés lehetőségeit specialistától

Jöjjön el egy esztétikai konzultációra az AranDentbe és felkészült, nemzetközi gyakorlattal rendelkező specialistánktól mindent megtudhat arról, hogy hogyan szépülhet meg mosolya rövid idő alatt és hogyan érhetnek el látványos változást kezelőorvosával az Ön esetében is.

Ez a konzultáció sem költséggel, sem kötelezettséggel nem jár Önnek, de rengeteg értékes információ birtokába juthat.

Hívja fel ügyfélszolgálatunkat és kérjen egy esztétikai konzultációs időpontot az AranDent rendelőjébe. Telefonszámunk: +36 70 347 66 79

Várjuk Önt szeretettel.